All Inclusive почивка в Алмаза Бей

Почивка в Алмаза Бей 

7 нощувки/ 8 дни 

Дати от 07.09.2024 до 28.09.2024

Програма

ДЕН-1
Среща на Терминал 1 Летище София. Директен полет до Марса Матрух. Кацане на Летище Марса Матрух. Трансфер и настаняване в хотела. Продължителност на трансфер – около 20 минути.
Информационна среща с Вашия представител. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-2
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-3
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-7
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН-8
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Марса Матрух за полет към България. Продължителност на трансфер – около 20 минути.
Забележка: Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
 
Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):
София – Марса Матрух– 07:00 – 09:30

 

Марса Матрух– София – 10:30 – 13:00

 

Хотели по програма 

 

 Almazino Almaza Bay Superior 4*

 

Местоположение:

Хотел Алмазино се намира на пешеходно разстояние от красивия плаж (750 м), на втория ред от морето (зад Jaz Oriental Resort и Tamerina Hotel). Състои се от поредица от атрактивни нискоетажни сгради на три етажа, заобиколени от добре поддържана зеленина. Летище Marsa Matruh е на 37 километра.

 

Стаи:

Хотел Алмазино разполага с 96 красиво декорирани супериорни стаи. Всяка от тях разполага с баня, сешоар, балкон или тераса с изглед към градината, климатик, телевизор, сейф, машина за чай и кафе и мини бар срещу допълнително заплащане. Хотел Алмазино не разполага със стаи с двойно легло, а само със стаи с 2 отделни легла, които могат да се събират или разделят според нуждите.

 

Съдържание на хотела:

хотел Алмазино предлага основен ресторант "Olla" и 3 хотелски бара: Roof Bar - Sky lounge, бар на басейна и бар/снек бар на плажа. Гостите на хотел Алмазино могат да ползват услугите на всички 5 а ла карт ресторанта на хотел Джаз в залива Алмаза (средиземноморски, азиатски, ливански, италиански и морски ресторант) с предварителна резервация и допълнително заплащане. Допълнителните услуги включват услуги за пране и гладене, лекарски услуги на повикване и безплатен транспорт с количка за голф от хотела до плажа.

 

Плаж:

Гостите на хотел Алмазино могат да използват плажа и ол инклузив услугата (която включва безалкохолни и местни алкохолни напитки и закуски) в плажния бар Felouka на хотел Jaz Oriental на плажа, както и шезлонгите и чадърите на Jaz Oriental Хотел без допълнително заплащане.

 

Изхранване:

*За основните хранения (закуска, обяд и вечеря) клиентите се връщат в хотел Алмазино. Гостите на хотел Алмазино не могат да използват басейна на хотел Jaz Oriental, а само басейна на собствения си хотел.

 

Спорт и развлечения:

На разположение на гостите на Хотел Алмазино са по-малък открит басейн и детски басейн. Спортните дейности включват тенис на маса, боче, плажен волейбол, баскетбол и футбол. За любителите на СПА съоръженията се предлага масаж срещу допълнително заплащане. За най-малките гости е предвиден мини клуб с детска площадка. Гостите могат да ползват безплатно шезлонги, чадъри и хавлии, както и бара на плажа и снек бара на хотел JAZ Oriental 5*.

 

Таблици с цени
Superior Garden View room - Цените са в ЛЕВА на база All Inclusive

Дата
07.09.2024
14.09.2024
21.09.2024
28.09.2024
Човек в двойна стая
Единична стая
Двама възрастни в двойна стая
Един възрастен с дете 2-11.99
1710 1710 3420 2391
1551 1550 3101 2231
1431 1431 2861 2110
1431 1431 2861 2110

 Jaz Almaza Beach Resort 5*

 Местоположение

Jaz Almaza Beach Resort се намира в залива Алмаза. Сгушен на Средиземно море, само на 38 км източно от Мерса Матрух на северния бряг на Египет. Спиращи дъха гледки и кристално чистите води на Средиземно море се съчетават с финия бял пясък на залива Алмаза, за да осигурят най-доброто в една египетска и средиземноморска почивка. 

Хотелът:

Jaz Almaza Beach Resort се отличава със своята архитектура в средиземноморски стил и предлага пълна гама от петзвездни съоръжения, удобства и обслужване.

Хотелът предлага:

  • Частен достъп до плажа
  • Вътрешен басейн, отопляем през зимата
  • Два външни басейна и два детски басейна
  • Детски клуб и детска площадка
  • Фитнес зала и здравен клуб

 

Стаите:

Всички стаи в Jaz Almaza Beach Resort, разполагат с балкон или тераса с изглед към Средиземно море. Всяка стая разполага с плоскоекранен телевизор, минибар, гардероб и телефон.

 

Супериор, две единични легла, изглед към морето

Предлагат 34 кв.м площ и гледка към морето. Тези стаи разполагат с две единични легла, като максималното настаняване за тази категория е 2 възрастни.

Фамилна, двойно легло  или две единични легла, изглед към морето

Разполагат с площ от 43 кв. м. и включват два разтегателни дивана. Типът легло зависи от наличността в хотела и в тази категория могат да се настанят 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете.

Фамилна стая,двойно легло  или две единични легла, изглед към басейна

Разполагат с площ от 43 кв. м. и включват два разтегателни дивана. Типът легло зависи от наличността в хотела. В тази категория могат да се настанят или 2-ма възрастни и 2 деца, или 3-ма възрастни и 1 дете.

Супериор, двойно легло или две единични легла, изглед към градината

Предлагат 34 кв.м площ и гледка към градината. Типът легло зависи от наличността в хотела. Максималният капацитет за тази категория е 2 възрастни.

Супериор, двойно легло или две единични легла, изглед към басейна

Предлагат 34 кв.м площ и гледка към басейна. Типът легло зависи от наличността в хотела. Максималният капацитет за тази категория е 2 възрастни.

 

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

Двата основни ресторанта предлагат страхотен набор от най-избрани рецепти и апетитни ястия. Менюто е комбинация от международни класики и любими ястия от Близкия изток, с тематични кулинарни вечери, които ви представят вкусове от цялата планета.

Бар  Mashrabeya

Бар Nafora

Лек коктейл, пиано музика на живо и успокояваща атмосфера задават тона за релаксираща и изпълнена с удоволствие почивка в този прекрасен бар с тераса.

Лоби бара предлага  спокойната атмосфера ,висока тераса с изглед към градината и басейна.

Бар при басейна предлага охладени напитки и сладолед през целият ден.

Бар на плажа предлага леки хапки и голяма разнообразие от напитки.

Ала-карт ресторанти :

  • Corallo – Морски специалитети, приготвени до съвършенство
  • Sofra – Деликатни вкусове от Ливан и Близкия изток
  • Makai Tukai – Докосване на Далечния изток включва азиатска фюжън кухня, суши, Teppenyaki и други

 

Допълнителни услуги:

 

На място се предлагат редица спортни дейности като тенис на маса, билярд, плажен волейбол, водна топка, аквагимнастика. Други дейности включват кайт сърф, водни педали и каяк са срещу заплащане. Децата могат да се забавляват с ежедневни дейности в детския клуб.

 

Таблици с цени
Superior Pool View - Цените са в ЛЕВА на база All Inclusive

 

Дата
07.09.2024
14.09.2024
21.09.2024
28.09.2024
Човек в двойна стая
Единична стая
Двама възрастни в двойна стая
Един възрастен с дете 2-11.99
2211 3128 4422 3809
2017 2819 4034 3500
1872 2588 3744 3267
1872 2588 3744 3267

 

 Jaz Crystal 5*

 

 Местоположение:

Разположен в Марса Матрух, на 300 метра от плажа на залива Алмаза, Jaz Crystal, Almaza Bay предлага настаняване с открит плувен басейн, безплатен частен паркинг, фитнес център и градина.

За хотела:

Jaz Crystal е перфектната комбинация от частен пясъчен плаж,ежедневни забавления в амфитеатъра,фитнес зала и здравен клуб, детски басейн, детски клуб и детска площадка. С превъзходен участък от сребрист пясък и брилянтно синя вода, която блести на топлото египетско слънце, Almaza Bay е идеалното място за почивка, която ще ви накара да се почувствате като нови. Атмосферата е идеална за семейна ваканция.

 

Стаи:

 Jaz Crystal разполага с 263 стаи и апартаменти. Красиво обзаведен с луксозно обзавеждане, интериорът е просто възхитителен. Всички стаи и апартаменти разполагат с индивидуален контрол на температурата, директен международен телефон и сейф в стаята. Във всяка единица има също минибар и удобства за приготвяне на чай и кафе.

Family, Queen or Twin Bed, Pool View

Тези стаи са предназначени за семейства и са с изглед към басейна. Разполагат с два дивана и площ от 50 кв.м. Типът легло зависи от наличността в хотела, а максималната заетост е 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете.

Family, Queen or Twin Bed, Pool View, Ground Floor

Тези стаи са предназначени за семейства и са с изглед към басейна. Разполагат с два дивана и площ от 50 кв.м. Типът легло зависи от наличността в хотела и се намира на приземния етаж. Максималният капацитет е 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете.

Junior Suite, Queen Bed, Sea View

Елегантни и стилни, Junior Suites са разположени на втория етаж и имат прекрасна гледка към морето. Този апартамент е с площ от 100 кв. метра, разполага с 2 LCD телевизора и включва двойно легло Queen. Разполага и с отделна всекидневна, където гостите могат да релаксират, както и луксозна баня, която включва вана, душ кабина и биде. Максималното настаняване в тази категория е 2 възрастни.

Superior, Twin Bed, Garden View, Ground Floor

Тези стаи имат прекрасна гледка към градината. Те са с площ от 40 кв.м., разполагат с две единични легла и са разположени на партерен етаж. Максималната заетост в тази категория стаи е 2-ма

Superior, Queen or Twin Bed, Pool View, Ground Floor

Тези стаи имат прекрасна гледка към басейна. Те са с площ от 40 кв.м., тип легло според наличността в хотела и са разположени на партерен етаж. Максималното настаняване в тази категория стаи е 2 възрастни.

Superior, Queen or Twin Bed, Side Sea View

Тези стаи имат прекрасна гледка към морския бряг от едната страна. Те са с площ от 40 кв.м. Типът легло зависи от наличността в хотела. Максималното настаняване в тази категория стаи е 2 възрастни.

Family, Queen or Twin Bed, Garden View

Тези стаи са предназначени за семейства и са с изглед към градината. Разполагат с два дивана и площ от 50 кв.м. Типът легло зависи от наличността в хотела, а максималната заетост е 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете.

Executive Suite, Queen Bed, Sea View

Тези огромни апартаменти са разположени на първите етажи на курорта. Те са с площ от 125 кв.м и разполагат с разкошни двойни легла. Балконът или терасата в тези апартаменти предлага зашеметяваща панорама към Средиземно море отдолу. Екзекютив суитите разполагат с отделна всекидневна зона и разполагат с два сателитни LCD телевизора. Баните са луксозни и включват биде, вана и джакузи. Тези апартаменти разполагат и с машина за еспресо за гости, която се зарежда с две капсули всеки ден. Максималното настаняване в тази категория е 2 възрастни.

Superior, Queen or Twin Bed, Pool View

Тези стаи имат прекрасна гледка към басейна. Те са с площ от 40 кв.м. Типът легло зависи от наличността в хотела. Максималното настаняване в тази категория стаи е 2 възрастни.

Family, Queen or Twin Bed, Garden View, Ground Floor

Тези стаи са предназначени за семейства и са с изглед към градината. Разполагат с два дивана и площ от 50 кв.м. Типът легло зависи от наличността в хотела и се намира на приземния етаж. Максималният капацитет е 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете.

Ресторанти и барове:

Jaz Crystal предлага възхитително изживяване с храна, подготвено от екип от опитни готвачи. Разнообразно меню от любими международни ястия, местни деликатеси и комфортни храни, които ще ви оставят повече от доволни.

Waves

Приветлив и удобен, Waves е идеалното място да се насладите на закуска, обяд и вечеря в непринуден стил на шведска маса. Този ресторант предлага и седмична гала вечеря, която му придава изискан щрих.

 

A La Carte Dining

Насладете се на разнообразие от кухни и гастрономически превъзходство в един от  а ла карт ресторантите из целия залив Алмаза:

Corallo – Морски специалитети, приготвени до съвършенство

Софра – Деликатни вкусове от Ливан и Близкия изток

Makai Tukai – Докосване на Далечния изток включва азиатска фюжън кухня, суши, Teppenyaki и други

 

Sun Ray

Потопете се на слънце в спокоен бар на плажа, докато се наслаждавате на охладена напитка или коктейл, придружени от няколко леки хапки, за да спрете глада и жаждата си.

Chandelier

Празнично усещане в Chandelier* лоби бара, къдете можете да се насладиъе на  чаша шампанско или плодов коктейл, за да създадете настроение.

Fresco

Леко и освежаващо, насладете се на питие или бърза хапка във Fresco, докато се излежавате край басейна.

The Health Hub

В Health Hub можете да се насладите на прясно изцедени сокове и освежаващи смутита, разположени на крайбрежната алея на залива Алмаза.

 

Удобства:

Безплатен паркинг

Безплатен високоскоростен интернет (WiFi)

Басейн

Фитнес център с фитнес / зала за тренировки

Безплатна закуска

плаж

Аниматорски персонал

Гледане на деца

 

 

 Таблици с цени

Superior Pool View - Цените са в ЛЕВА на база All Inclusive

Дата
07.09.2024
14.09.2024
21.09.2024
28.09.2024
Човек в двойна стая
Единична стая
Двама възрастни в двойна стая
Един възрастен с дете 2-11.99
2476 3393 4951 4074
2316 3118 4632 3798
2196 2911 4392 3591
2196 2911 4392 3591



Family Sea VIew Room - Цените са в ЛЕВА на база All Inclusive

Дата
07.09.2024
14.09.2024
21.09.2024
28.09.2024
Трима възрастни в двойна стая
Един възрастен с две деца 2-11.99 и 2-11.99
Двама възрастни с две деца 2-11.99
3968 4353 3684
3775 4122 3588
3630 3948 3515
3630 3948 3515



Family Pool View Room - Цените са в ЛЕВА на база All Inclusive

Дата
07.09.2024
14.09.2024
21.09.2024
28.09.2024
Трима възрастни в двойна стая
Един възрастен с две деца 2-11.99 и 2-11.99
Двама възрастни с дете 2-11.99
Двама възрастни с две деца 2-11.99
7972 6252 6190 7760
7458 5860 5870 7344
7074 5566 5631 7032
7074 5566 5631 7032

 

Цената включва
  • Самолетен билет с включени летищни такси и регистриран багаж 20кг/ 5 кг ръчен багаж с авиокомпания European Air Charter;
  • 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по програма;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената сума, в случай на забрана за пътуване по медицински причини;
  • Представител на туроператора.
Цената не включва
  • Препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:
  • Допълнителни екскурзии
  • Задължителни доплащания:
  • Туристическа виза (издавана на ГКПП, с валидност 30 дни) в размер на 25 щатски долара;
  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри на самолетно гориво 1000 щатски долара/тон при курс 1 Евро/ 1 щатски долара.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  • Условия за резервации:
  • Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
  • Доплащане 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета
  • Условия за анулации:
  • До 24 часа след резервация без такса за анулация
  • До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация
  • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
  • Под 21 дни 100% като такса анулация
  • ВАЖНО:
  • 1. Минимален брой туристи: 120 човека;
  • 2. Срок за уведомяване при несъбран минимум – 21 дни;
  • 3. Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;
  • 4. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ
  • При предсрочно прекратяване на договора по инициатива на ПЪТУВАЩИЯ, заплатената от него или от негово име сума се възстановява чрез туристическия агент, сключил договора за туристически пакет с ПЪТУВАЩИЯ от името и за сметка на туроператора, когато ПЪТУВАЩИЯТ не може да започне и осъществи пътуването поради някоя от следните причини, която е била непредвидима към момента на сключване на договора за туристически пакет и е възникнала преди датата на отпътуване независимо от волята на пътуващия:
  • 1.1.Злополука, акутно заболяване (заболяване, което възниква внезапно и непредвидено, представлява опасност за живота или здравето на пътуващия и изисква спешна медицинска намеса) или внезапно обостряне на хронично заболяване на ПЪТУВАЩ по договора за туристически пакет, с изключение на заболяване от COVID 19, при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и съществува опасност за влошаване на здравословното му състояние от пътуването.
  • 1.2. Внезапно заболяване или злополука на близък на ПЪТУВАЩИЯ (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.), при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и пътуващият трябва да полага грижи за болния.
  • 1.3. Смърт на пътуващия.
  • 1.4. Смърт на близък на пътуващия (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.).
  • За доказване на настъпилите обстоятелства,пътуващия предоставя документите в заверено от него копие на адрес: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 53, ет. 2, ап. 25.
  • ТО се произнася в подходящ срок, но не повече от 5 раб. дни от получаване на документите.

Подобни Оферти


Валидна: ДО 01.04.2024

Карнавала в Ксанти

Карнавала в Ксанти 

1 нощувка/2 дни 

Дати от 16.03.2024 до 17.03.2024

Валидна: ДО 16.01.2025

Нова година 2025 в Пулия

Нова година 2025 в  Пулия

 5 дни / 4 нощувки

Дати: 30.12.2024 до 03.12.2025

Валидна: ДО 20.02.2025

Магията на Тайланд - Банкок и екзотичния о-в Пукет

Екзотичен Тайланд - Банкок и Старите столици + почивка на о-в Пукет 

12 нощувки/ 15 дни

Дати от 21.01.2025 до 04.02.2025

Валидна: ДО 01.12.2024

Съкровищата на Португалия, Испания И Мароко -

Екскурзия до  Мароко

10 дни / 9 нощувки

Дати от 01.11.2024 до 10.11.2024

Валидна: ДО 01.10.2024

Лефкада - изумруденият остров

Почивка на остров Лефкада 

5 нощувки/ 6 дни 

Дати от  09.06.2024, от 08.09.2024, от 15.09.2024

Валидна: ДО 01.11.2024

Венеция и Милано

Екскурзия до Класическа Италия

3 нощувки/ 5 дни 

Дати от 03.04.2024 до 23.10.2024