ПОДАРИ ВАУЧЕР!

ЛИСАБОН! ИЗЛИТАНЕ ВСЯКА СЪБОТА - МЕСЕЦ АПРИЛ! От:779лв

СНИМКА
Оферта № 195

ЛИСАБОН ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ!

Дълъг уикенд - 3 нощувки!

14.04 - 17.04.2018г

Транспорт: Самолет

Защо ЛИСАБОН?

Лисабон е един от най-очарователните градове в света, пропит с многовековна история.
Тесните му улички и великолепни дворци изцяло ще Ви потопят в средните векове и ще Ви отнемат усещането за време. Същевременно с това, Лисабон е съвременен мегаполис с отлично развита инфраструктура и многообразие от атракции и развлечения. Поради това свое необичайно и крайно хармонично съчетание, Лисабон се счита за една от най-популярните столици в света, която ще се хареса и на любителите на развлечения и на предпочитащите наситена екскурзионна програма, както и на тези, които просто желаят да почувстват впечатляващия и незабравим град Лисабон.
Околностите мупредлагатневероятно разнообразие оттуристически атракции, отприказнидворциведин отнай-романтичнитеградовев Европа(Синтра)доразвлечения от всакакъв характер. Културни и природни забележителности, вдъхновяващи природни пейзажи…
Мекият климат го прави идеален за целогодишна дестинация. 
А неповторимия вкус на традиционния портвайн и пропитото с носталгия чувствено Фадо?
… и още много причини, които положително бихте открили сами, когато го посетите! …

 

 

Програма:

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София с полет на „Уиз Еър” в 06:20 ч. Пристигане в Лисабон в 08:50 ч.Настаняване в хотела.Панорамна обиколка на Лисабон: площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, Площада на търговията и Триумфалната арка, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора „Санта Жуста”,  квартала „Алфама”, Катедралата, замъка „Сао Жорже” (отвън). . Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание – полудневна пешеходна обиколка на квартала Белем -  манастира “Жеронимуш”, кулата “Белем” (отвън), включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметника на откривателите.  Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН -Закуска. Полет на „Уиз Еър” в 09:25 ч. Пристигане на летище София в 15:20 ч.

Примерни хотели по програмата:

Lisbon City Hotel 3* 

http://www.lisboncityhotel.com/en/

Skyna Hotel Lisboa 4*

http://skynahotels.com/home/

 

Цената включва
  • Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в Лисабон в централно разположен хотел 3* или 4*, самолетен билет. Лети се с авиокомпания „Уиз Еър”, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси и салонен багаж с размери 55x40x23 см. и тегло до 10 кг.
Цената не включва
  • Трансфери - 4 евро с обществен транспорт;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Разходи от лично естество;
Допълнителна Информация
  • МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  • ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ - валидна лична карта или задграничен паспорт, с минимум тримесечна валидност след датата на завръщането в България